Ajándék és reklámtárgyak egyedi fotóval minden alkalomra.

Átvevőhely: 1136 Bp. Balzac u. 31 (5. kapucsengő) . Ma (Hé): 13-15 / Holnap (Ke): Időpontegyeztetésalapján   ...

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Termék kereső

Bejelentkezés

Borosüvegpóló fényképpel,felirattal 2 képpel

Webshop ár:1090 Ft

Adjon hozzá saját képet két lépéssel:

!! Fontos, hogy mindenképp töltse fel a kiválasztott képeket a kosárhoz adás előtt !!
1. Kép hozzáadás


 


Előnézet Fájl neve Méret Akció
Termék bruttó ára a rendelt mennyiség függvényében
  • 1 darabtól - 1.090 Ft
  • 50 darabtól - 953 Ft
  • 100 darabtól - 889 Ft


Leírás

Egy üveg italt adna ajándékba, de az túl semmitmondó? Itt a megoldás! Csináljon egyedi fényképes italos huzatot az ajándékozni kívánt üveghez és máris egy személyes, szívből jövő ajándékot fog kapni. Öltöztesse egyedi külsőbe ajándék italát! "A jó bor cégér nélkül is elkél" ...szól a közmondás, de egy saját fényképpel, vagy szövegel címkézett bor, (még a minőségi boroknál is) felülmúlja önmagát egyediségével, s később eszmei értékével. A bor elfogy, a fotós italos póló megmarad.

Az üvegre húzható pólóra fényképet, vagy egyedi feliratot teszünk. Így egy egyszerű üveg ital is személyre szóló ajándékká válik.

Kérem válasszon a paraméterek közül és a lenti táblázatban lévő méretek szerint töltse fel a képet. Amennyiben a feltöltött kép felbontása nem éri el a minimálisan megadott értékeket, a rendszer nem engedi leadni a megrendelést.

A feltöltendő file jpg, cdr, tif, gif, psd, pdf formátumú lehet, több kép esetén (pl. naptár) zip tömörítésben kérjük feltölteni! Kérjük, hogy ha a feltöltött képben átlátszó területek vannak, annak kezelési és figyelembe vételi módjára hívja fel figyelmünket a rendelés leadás oldalon található megjegyzés rovatban. Köszönjük. 1 db file mérete max. 5 MB lehet! További részletek, segédletek a képek méretezésével, tömörítésével kapcsolatban a gyakran ismételt kérdések oldalunkon találhatók.

Termék neve  Maximális képméret (cm) Optimális felbontás (pixel) Minimális felbontás (pixel)
Üvegpóló 10 * 11 1181 * 1299 230 * 250

Vélemény beküldése az elkészült termékről!

Biztonsági kód
Frissítés