Ajándék és reklámtárgyak egyedi fotóval minden alkalomra.

Átvevőhely: 1136 Bp. Balzac u. 31 (5. kapucsengő) . Ma (Sz): 11-13 / Holnap (Cs): Időpontegyeztetésalapján   ...

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Termék kereső

Bejelentkezés

Gyakran Ismételt Kérdések


 • Hogyan tudok fényképes ajándéktárgyat rendelni Önöktől?

Termékeinket elsősorban weboldalunkon keresztül lehet megrendelni a Termékek menüpontot választva, de rendelést lehet küldeni e-mailben is az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Nagyobb mennyiség vagy különleges igény esetén budapesti boltunkban személyesen is várjuk kedves megrendelőinket. Általában 10 db feletti rendelés esetén kedvezményt biztosítunk, mely a weboldalon keresztüli és személyes megrendelés esetén is érvényes. A weboldalunkon feltüntetett fényképes ajándéktárgy alap árak bolti árainknál legtöbb esetben kedvezőbbek.

Az online rendelés menetéről a Megrendelés menete menüpontban tájékozódhat!

 • Milyen szállítási és fizetési módok közül választhatok fényképes ajándéktárgy megrendelésekor?

Fényképes ajándéktárgyak rendelésekor a következő fizetési és szállítási módok közül választhat:

Szállítási mód   Fizetési módok   Megjegyzés
Házhozszállítás Paypal, Banki átutalás, Utánvét   Utánvét során legtöbb esetben bankkártyával is fizethet
Átvétel GLS ponton Paypal, Banki átutalás, Készpénz   Egyes GLS Pontokon készpénzes fizetési mód esetén bankkártyával is fizethet
Személyes átvétel budapesti központunkban Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás, Paypal    
       
 • Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt fényképes ajándéktárgyat?

A termék gyártását a megrendelést követő munkanapon megkezdjük. A fényképes ajándéktárgyaink nagy része 2-3 munkanapon belül készül el, egyes termékek, melynek a gyártási folyamata összetettebb hosszabb időt vesz igénybe. (500 db-os puzzle: 3-5 munkanap, 1000 vagy 1500 db-os puzzle: 4-10 munkanap,  fotókönyv, vászonkép, molinó minimum 5 munkanap, utcanévtábla 5-8 munkanap). Bolti személyes átvétel esetén a termék elkészülte után az ajándéktárgy átvehető. Házhozszállítás és GLS Ponti átvétel esetén a szállítás általában 1, esetenként 2 munkanapot vesz igénybe.

 • Lehet fényképes ajándéktárgyat sürgősséggel rendelni?

A megrendelések teljesítésekor megpróbáljuk figyelembe venni megrendelőink határidő iránti igényeit. A kapacitások függvényében és a technológiai lehetőségek figyelembevételével a termékeinket akár 1 munkanap alatt is elkészítjük. Amennyiben Ön egy konkrét határidőre rendel, akkor ezt inden esetben jelezze megrendeléskor, nagyon sürgős esetben pedig kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mailben.

 • Vállalják e a fényképek átalakítását, montázs elkészítését?

Amennyiben szükséges és lehetséges, a képek méretezését elvégezzük. A képek további szerkesztéseket (színkorrekció, montírozás, retusálás, stb.) külön költség felszámolásával tudunk vállalni. Kérjük erről e-mailben vagy telefonon érdeklődjön.

 •  Milyen formátumban tudom eljuttatni a fényképemet?

Online megrendeléskor lehetőleg JPEG (.jpg, .jpeg) formátumú digitális képe(ke)t fogadunk, amelye(ke)t a megrendelés folyamán kell feltölteni a szerverünkre. Feltölthet cdr, gif, png, psd, pdf kiterjesztésű fileokat is. Amennyiben a kívánt kép nem digitális formátumú (hagyományos fénykép), akkor az ajándéktárgyat csak boltunkban személyesen tudja megrendelni.

 • Milyen méretű és felbontású képekre van szükség a különböző termékekre?

Általában a 300 dpi felbontású kép megfelelő. A minimális és optimális felbontást megtalálja a termékeknél.

 • Vállalják e fényképek beszkennelését?

Igen vállaljuk. A személyesen megrendelt fényképes ajándéktárgyak elkészítéséhez szükséges fényképeket díjmentesen scanneljük be.

 • Vállalják 1 darab termék legyártását is? Mennyi a minimum rendelhető mennyiség?

Cégünk egyik fő profilja az egyedi fényképekkel ellátott tárgyak gyártása, tehát 1-1 darab termék legyártását is vállaljuk. A weboldalon a termékeknél található árak 1 db termék legyártására vonatkoznak, tartalmazzák az alapanyag (póló, bögre, puzzle, stb.) árát, a kép felvitelének kölségét és az ÁFA-t is.

 • Rendelhetek egyszerre több terméket?

Igen, az online megrendelőlapunk lehetőséget biztosít több különböző tárgy egyidejű megrendelésére is.

 • Lehet e Önöktől transzfer fóliát, alapanyagot rendelni?

Igen,lépjen be az Alapanyagok menüpontba.

 • Kitöltöttem a megrendelőlapot, de utána nem kaptam semmilyen visszaigazolást. Mi lehet a probléma?

Rendszerünk minden megrendelésről automatikusan e-mailt küld ki. Amennyiben Ön ezt nem kapja meg 1-2 órán belül, akkor nézze meg a levélszemét (spam, junk) mappát is, és ha ott sem találta meg levelünket akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 • Hol található a mintaboltjuk, mikor tart nyitva?

Cím és nyitvatartás a Kapcsolat menüpontban

 • Nagyobb tételben szeretnék vásárolni, milyen áron tehetem ezt meg?

A Termékek menüpontnál találja a darabszámtól függő kedvezményes árainkat.

 • Tervezik-e újabb termékek bevezetését?

Igen, igyekszünk folyamatosan bővíteni a megrendelhető tárgyak skáláját.

 • Rendelhetek-e külföldről?

Jelenleg csak magyarországi megrendeléseket tudunk teljesíteni. A kész termékeket a magas szállítási költségek miatt csak magyarországi címekre tudjuk eljuttatni és a vételárat is csak forintban tudjuk fogadni.

 • Jók-e a Multiprint termékek?

Cégünk az elmúlt évek során egyéni megrendelőknek több ezer terméket gyártott le digitális transzfertechnológiával, az egyéb technológiákkal együtt pedig több százezer terméket készített el. Maximálisan törekszünk arra, hogy kifogástalan minőségű ajándék- és reklámtárgyakat gyártsunk. Ehhez a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és a gyártás teljes folyamata alatt a lehető legnagyobb odafigyeléssel igyekszünk megrendelőink igényeit kielégíteni. Megrendelőink visszajelzéseinek egy részét referencia oldalunkon tekintheti meg.