Ajándék és reklámtárgyak egyedi fotóval minden alkalomra.

Átvevőhely: 1136 Bp. Balzac u. 31 (5. kapucsengő) . Ma (Sz): Zárva / Holnap (Va): Zárva   ...

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Termék kereső

Bejelentkezés

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ajándéktárgy, emblémázási gyártásunk a koronavírusos időszakban is zavartalan, folyamatosan történik. Ügyfélszolgálatunk is a korábbi rend szerint üzemel, telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk.

Ajándéktárgy megrendelés esetén javasoljuk vegye igénybe a házhozszállítást, ami 1290 Ft helyett átmenetileg 990 Ft-ért elérhető. Ismét lehetőség van GLS Ponton történő átvételre, melynek díja 990 Ft. Lehetőség van személyes átvételre is - hetente 2 alkalommal tartunk nyitva - ekkor az átvétel díja 250 Ft, és hétköznap napközben lehetőség van időpontegyeztetéssel is átvenni a megrendelést, ennek díja 500 Ft. Személyes átvétel esetén kérjük viseljen maszkot és amennyiben megoldható, készpénz helyett kérjük átutalással vagy bankkártyával fizessenek.

Igyekszünk a termékeket a korábbiaknál is gyosabban legyártani, de amennyiben egy bizonyos határidőre van a termékre szüksége kérjük azt a megjegyzés rovatban jelezzék - sürgős rendelés esetén keressék ügyfélszolgálatunkat telefonon (06-20-8000016)

Az alapanyagok nagy részéből rendelkezünk megfelelő készlettel, és beszállítóink nagy része is úgy tájékoztatott bennünket, hogy nem várható fennakadás az alapanyagoknál. 

Javasoljuk, hogy alapanyagok rendelésekor is futárszolgálati szállítást válasszanak. A futárszolgálat díja 1180 Ft + ÁFA.

A multiprintnél mi mindannyian óvodás vagy iskolás gyermekek szülei vagyunk, így a munkát úgy szervezzük, hogy a gyermekeink felügyelete megoldható legyen, az irodát, műhelyeket, felszereléseket folyamatosan tisztítjuk, fertőtlenítjük, és egymásra is vigyázunk. Ügyfélszolgálatunk "Home Office" módban működik, emiatt előfordulhat, hogy telefonban a háttérben gyerekzaj hallatszik - de továbbra is igyekszünk minden kérést teljesíteni és minden kérdést megválaszolni.

Az ehető tortaostyák és cukorlapok nyomtatásánál továbbra is gondosan ügyelünk arra, hogy azok a nyomtatóból közvetlenül a celofáncsomagolásba kerüljenek. Az alapanyagot is csomagolva tároljuk.

 

Amint lehetséges visszaállítjuk a szokásos átvételi és nyitva tartási rendet. Köszönjük megértésüket!