Ajándék és reklámtárgyak egyedi fotóval minden alkalomra.

Átvevőhely: 1136 Bp. Balzac u. 31 (5. kapucsengő) . Ma (Ke): Időpontegyeztetésalapján / Holnap (Sz): 11-13   ...

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Termék kereső

Bejelentkezés

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ajándéktárgy, emblémázási gyártásunk a koronavírusos időszakban is zavartalan, folyamatosan történik. Ügyfélszolgálatunk is a korábbi rend szerint üzemel, telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk.

Ajándéktárgy megrendelés esetén javasoljuk vegye igénybe a házhozszállítást - ami 1290 Ft helyett átmenetileg 990 Ft-ért elérhető - vagy kérje a termékeket GLS Pontra illetve GLS csomagautomatába (990 Ft). Lehetőség van személyes átvételre is - az igények alapján hetente 3 alkalommal, eltérő napszakokban tartunk nyitva - ekkor az átvétel díja 250 Ft, és ezen kívül hétköznap napközben lehetőség van időpontegyeztetéssel is átvenni a megrendelést, ennek díja 500 Ft. Személyes átvétel esetén a maszk viselése kötelező és amennyiben megoldható, készpénz helyett kérjük átutalással vagy bankkártyával fizessenek.

Az ajándéktárgyakat folyamatosan készítjük, a technológiától, mennyiségtől függően általában 1-7 munknanap készülnek el - de amennyiben egy bizonyos határidőre van a termékre szüksége kérjük azt a megjegyzés rovatban jelezzék - sürgős rendelés esetén a rendelés leadása után keressék ügyfélszolgálatunkat telefonon (06-20-8000016)

Az alapanyagok nagy részéből rendelkezünk megfelelő készlettel, és beszállítóink nagy része is úgy tájékoztatott bennünket, hogy nem várható fennakadás az alapanyagoknál. 

Javasoljuk, hogy alapanyagok rendelésekor is futárszolgálati szállítást válasszanak. A futárszolgálat díja 1180 Ft + ÁFA.

A multiprintnél mi mindannyian óvodás vagy iskolás gyermekek szülei vagyunk, így a munkát úgy szervezzük, hogy a gyermekeink felügyelete megoldható legyen, az irodát, műhelyeket, felszereléseket folyamatosan tisztítjuk, fertőtlenítjük, és egymásra is vigyázunk. Ügyfélszolgálatunk "Home Office" módban működik, emiatt előfordulhat, hogy telefonban a háttérben gyerekzaj hallatszik - de továbbra is igyekszünk minden kérést teljesíteni és minden kérdést megválaszolni.

Az ehető tortaostyák és cukorlapok nyomtatásánál továbbra is gondosan ügyelünk arra, hogy azok a nyomtatóból közvetlenül a celofáncsomagolásba kerüljenek. Az alapanyagot is csomagolva tároljuk.

 

Köszönjük megértésüket!