Ajándék és reklámtárgyak egyedi fotóval minden alkalomra.

Átvevőhely: 1136 Bp. Balzac u. 31 (5. kapucsengő) . Nyitva: Időpont egyeztetéssel   ...

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Termék kereső

Bejelentkezés

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ajándéktárgy, emblémázási gyártásunk a koronavírusos időszakban is zavartalan, folyamatosan történik. Ügyfélszolgálatunk is a korábbi rend szerint üzemel, telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk. A 2020. március 28-tól érvényes kijárási korlátozás miatt fényképes ajándéktárgyakat csak házhozszállítással lehet megrendelni. A GLS futárszolgálat tájékoztatása szerint a GLS Pontok nagy része bezár, ezért ez a szállítási mód átmenetileg nem választható. A GLS futárszolgálat tájékoztatása szerint munkatársaik felkészültek a járvánnyal kapcsolatos teendőkre - átutalással vagy PayPallal fizetett megrendeléseket érintésmentesen (aláírás nélkül) lehet a futártól átvenni. A korlátozások ideje alatt a Balzac utcai központunkban csak alapanya megrendelőket és viszonteladókat tudunk fogadni.

Az alapanyagok nagy részéből rendelkezünk megfelelő készlettel, és beszállítóink nagy része is úgy tájékoztatott bennünket, hogy nem várható fennakadás az alapanyagoknál. Gyártásunkat úgy szerveztük át, hogy a korábbinál rövidebb határidővel készülnek termékeink.

A multiprintnél mi mindannyian óvodás vagy iskolás gyermekek szülei vagyunk, így a munkát úgy szervezzük, hogy a gyermekeink felügyelete megoldható legyen, az irodát, műhelyeket, felszereléseket folyamatosan tisztítjuk, fertőtlenítjük, és egymásra is vigyázunk. Ügyfélszolgálatunk "Home Office" módban működik, emiatt előfordulhat, hogy telefonban a háttérben gyerekzaj hallatszik - de továbbra is igyekszünk minden kérést teljesíteni és minden kérdést megválaszolni.

Az ehető tortaostyák és cukorlapok nyomtatásánál továbbra is gondosan ügyelünk arra, hogy azok a nyomtatóból közvetlenül a celofáncsomagolásba kerüljenek. Az alapanyagot is csomagolva tároljuk.

Viszontealdóinkat és alapanyag megrendelőinket Balzac utcai központunkban előzetes időpont egyeztetés alapján szolgáljuk ki - telefonon illetve e-mailen van lehetőség időpontfoglalásra. Készpénz helyett kérjük áttalással vagy bankkártyával fizessenek. Javasoljuk, hogy alapanyagok rendelésekor is futárszolgálati szállítást válasszanak.

Amint lehetséges visszaállítjuk a szokásos átvételi és nyitva tartási rendet. Köszönjük megértésüket!